Groei met paarden
Coaching en begeleiding 

De paarden

Maak kennis met Amigo, Duuk en Rowan. 


Amigo
Amigo is geboren in Spanje. Hij is bijzonder gevoelig en alert op wat er in zijn omgeving allemaal gebeurt. Het is een afwachtend paard, hij houdt graag alles goed in de gaten, maar zal niet snel ergens op afstappen. Het gezegde 'stille wateren hebben diepe gronden'  is op hem van toepassing. Amigo is intelligent, een harde werker en vriendelijk. Heb jij last van stress en spanningsklachten en zou je willen leren te vertragen en ontspannen? Dan kan Amigo jou hier goed bij ondersteunen.
Duuk
Dit is Duuk. Iedereen voelt zich al snel veilig en vertrouwd bij hem. Duuk heeft als kwaliteiten: geduldig, lief en stabiel. Zijn valkuil is lui zijn. Zijn grootste hobby is eten, dat is ook wel te zien aan zijn goedgevulde buik:) Duuk kan goed helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en leren opkomen voor jezelf.
Rowan
Rowan is de kleinste van het stel. Hij is gevoelig en kan snel dingen spannend vinden. Daar tegenover is hij nieuwsgierig en onderzoekend. Hij heeft een open uitstraling en wordt graag geknuffeld. Rowan is slim en vindt samen zijn met mensen erg leuk. Met Rowan kan je van alles leren over communicatie, grenzen aangeven en samenwerken.