Groei met paarden
Coaching en begeleiding 

Wie ben ik

Mijn naam is Sharon van der Meer (1984) woonachtig in Reeuwijk (ZH), moeder van twee meiden en in bezit van drie pony’s waarmee ik paarden coaching aanbied op een fijne locatie in Waddinxveen (ZH). Sinds een aantal jaren werk ik als ambulant (jeugd)hulpverlener.
Paarden en pony’s zijn altijd mijn hobby geweest, of eigenlijk meer dan een hobby alleen. Bij de paarden zijn betekent voor mij tot jezelf komen, ontspanning vinden, vertrouwen ervaren en tot ontwikkeling komen. Paarden hebben mij enorm geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en doen dat nog steeds. Voor mij alle reden om mijn werk als hulpverlener samen te laten komen met de paarden in het vak van paardencoach.

Ik heb de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening (hbo) en cognitief gedragstherapeutisch werker afgerond. Als jeugd- en gezinsprofessional ben ik geregistreerd in het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Mijn diploma tot coach met paarden heb ik behaald bij de jaaropleiding van Open 2 contact. Hierna heb ik verschillende bijscholingen gevolgd; coachen met paarden voor kinderen en jongeren, ACT voor paardencoaches, Kids met PK - coachen met ACT voor kinderen. 

Als coach sta ik voor rust, vertrouwen, veiligheid en kunnen zijn wie je bent. Ik kijk er erg naar uit om jou te mogen ontmoeten.