Groei met paarden
Coaching en begeleiding 

Tarieven en aanmelden

Ben je enthousiast geworden om te komen groeien met paarden, lees dan hier meer over de tarieven en aanmelden. 

Een sessie paarden coaching duurt één tot anderhalf uur. Het is mogelijk om een losse sessie te boeken.
Wil je echter echte verandering teweeg brengen, dan zijn meerdere sessies nodig en spreken we van een traject. We gaan dan echt doelgericht aan de slag. Tussen de sessies werk je thuis verder aan je doel met de inzichten die je hebt opgedaan tijdens de sessies.

Tarieven
Losse sessie:  €90,00
Inzichtsessie Stressvrij leven: €120,00
Traject van minimaal 6 sessies: op aanvraag
Kids met PK programma: op aanvraag
IK met PK programma: op aanvraag

Kadobon: wil je iemand eens origineel verrassen en een bijzondere ervaring kado doen? Bestel dan een kadobon welke te besteden is aan een coach sessie bij Groei met paarden. Ieder gewenst bedrag is mogelijk. Je bestelt en ontvangt de kadobon via de mail. 

Vergoeding? Over het algemeen wordt paardencoaching nog niet vergoed door de zorgverzekering. Voor inwoners van regio Midden-Holland (Waddinxveen, Gouda, Krimpenerwaard, Zuidplas, Bodegraven-Reeuwijk) is er mogelijkheid voor vergoeding. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wil je liever eerst meer informatie ontvangen, of overleggen of paarden coaching iets voor jou kan zijn? Een afspraak voor kennismaking is mogelijk en geheel vrijblijvend. Dit kan zowel telefonisch als online of op locatie bij de paarden!

Aanmelden kan via het contactformulier, of door een mail te sturen naar: sharon@groeimetpaarden.nl